torstai 22. joulukuuta 2011

BETTER DAYS

Ensimmäinen lomapäivä ja kahdeksalta herätys että kerkeää äipän kyydillä töihin? Nuhassa ja flunssassa kaiken kukkuraksi. No olihan siellä töissä ihan mukavan kiire, muutama kyrpä asiakas ja rahaakin tuli ansaittua! Siispä joululahja ostoksille. Tili taas nollilla (:: hyvää jouluu vaan! Noei. Pakko myöntää että kyl se joulu on ihan mukava asia (: Sukulaisii, lahjoi, hyvää ruokaa ja seuraa! Mitä muuta sitä kaipaakkaan?

Rahaakin sain palamaan oikeen olan kautta! Joululahjat ja vuokraleffat. Ommmm se ois sitte viikon leffojen katteluu :--D No kaverin kanssa puoliks ne joten ei siinä mtn. Katottiin tossa kaverin kanssa muute Final Destination 5. Jos tykkää niistä aikasemmista, ni ei kannata kattoo koska aika lailla 3Dmössöö ja ei oikeestaan mitään kunnon juonta.... Aivan turhaa. Miks tehä oikeesti hyvistä leffoista paskoja jatko-osia? Ne vaa syö niitten alkuperäisten leffojen magiaa. Ne aina vaan irtaantuu ja irtaantuu enemmän niistä aikasemmista osista. Ei mtn järkeä! Vai mitä mieltä te ootte? Kirjottaa teidän oma elokuva-reportteri.


Prismassa pelattiin coffee-housessa haribo-karkki kalenterin korteilla? Onneks se Hanna on niin epävoiton-tahtoinen henkilö että koko prisma kaikui kun Hanna sai pekkakortin :---D Oli kyllä hauska päivä pakko myöntää! Ja kuvan laadun raiskasi iPod touch ja blogger. Kuvaajassahan ei ole mitään vikaa ;--D

Se olis sitten öitä ja hyvät joulunodotukset!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti